Sobe “Šime & Joso”

Napisao/la Super User. Posted in Smještaj

Naziv: Sobe “Šime & Joso”
Adresa: VII. Gardijske brigade 1, 22300 Knin
Tel./Mob.: +385 22 660 551
E-Mail: curko.mario@gmail.com
WeB: http://www.konoba-simeijoso.com/

Sobe „Šime & Joso“ nalaze se iznad istoimene konobe. U ponudi su 3 sobe s ukupno 7 kreveta koje su kategorizirane s dvije zvjezdice. Sobe su novouređene 2015. godine te uz osiguran besplatni gradski parking, lcd-tv, wi-fi mrežom te uživanjem u delicijama konobe nude maksimalnu udobnost.

Pozicija soba omogućuje bezbrižan mir za odmor, ali i neposrednu povezanost s gradom za sve Vaše poslovne i turističke potrebe jer je u neposrednoj blizini kninska Tvrđava, glavni gradski trg, autobusni i željeznički kolodvor.

Spoj tradicionalnog i modernog

Ovaj smještajni objekt svoje poslovanje započeo je 2001. godine otvorenjem pizzerije MS. Nakon 12 godina uspješnog rada odlučili su se na redizajn interijera, te 2013. godine otvaraju konobu / pizzeriju “Šime & Joso”. Od 2015. godine proširuju svoje usluge i nude najam soba iznad prostora konobe. U ponudi su 4 sobe s ukupnim smještajnim kapacitetom od 14 kreveta.

Nalaze se na križanju puteva prema kninskoj Tvrđavi i centru grada – na samom kružnom toku, jednom od pješački najfrekventnijih mjesta u gradu Kninu.

Konoba „Šime & Joso“ je zasigurno jedno od nezaobilaznih mjesta za sve one koji posjete Knin, a svojom atraktivnom ponudom, lokacijom i izgledom privlači goste. Prepoznatljiva je po svojem ugodnom, toplom, tradicionalnom ambijentu s uvijek prijateljski i profesionalno raspoloženom poslugom. Interijer je spoj tradicijskih i modernih detalja koje privlače Vašu pažnju i stvaraju ugodnu atmosferu za razgovor i druženje.

Bogata ponuda domaćih jela, pizza iz krušne peći i priloga učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno.

Smještajni kapaciteti


Sobe "Šime & Joso" nalaze se iznad istoimene konobe i nude 3 sobe s ukupno 7 kreveta. Sobe su nove i moderno uređene te uz osiguran besplatni gradski parking, klimu, lcd-tv, kupaonicu sa sušilom za kosu, wi-fi mrežom te uživanjem u delicijama konobe nude maksimalnu udobnost.

 

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes