Hotel Mihovil

Napisao/la Super User. Posted in Smještaj

Naziv: HOTEL MIHOVIL - Živković d.o.o
Adresa: Ante Anića 3, 22300 Knin
Tel./Mob.: +385 22 664 444
E-Mail: slavko.zivkovic@si.t-com.hr
WeB: http://www.hotelmihovil.com/

Hotel Mihovil je obiteljski hotel u sklopu tvrtke "Živković d.o.o" i stacioniran je u neposrednoj blizini drevnog hrvatskog grada Knina. Svim gostima, onim poslovnim, onim u prolazu ili turistima ovaj hotel nudi sve što je potrebno za ugodan boravak i raspoloženje, a radi njegove izuzetne kulinarske ponude često ga posjećuju i sami mještani.


U hotelu se nalazi više moderno opremljenih dvorana u kojima se mogu organizirati seminari, susreti, konferencije i društveno-kulturne priredbe. Zahvaljujući svojoj poziciji u neposrednoj blizini grada ovaj hotel omogućava gostima brzo i skoro neprimjetno uključivanje u svakidašnjicu gradskog života te je on također i primjerna početna točka za ogledanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, muzeja kao i za obavljanje prigodne kupovine. Hotel u isto vrijeme pruža mogućnost bijega od buke i drugih neugodnosti koje gradski život nosi sa sobom.


Hotel raspolaže sa vlastitim parkiralištem od 30 parkirnih mjesta za male automobile i 2 parkirna mjesta za autobuse. Hotel je i fizički zaštićen, cijeli prostor je pod video-nadzorom, a u hotelu cijelu godinu radi noćna recepcijska služba.

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes