Demo Image

JAVNI POZIV za sudjelovanje na Uskršnjem sajmu

Turistička zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da nam se pridruže na Uskršnjem sajmu koji će se održati 20. travnja 2019. godine od 10:00 do 12:00 sati u parku kod kružnog toka, u sklopu manifestacije Uskrs u Kninu.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Uvjeti sudjelovanja:

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije,  uskršnje ukrase, koji nisu uvjet, ali su svakako dobrodošli. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu.

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina na adresi: Tuđmana 24, najkasnije do 17. travnja 2019. godine. Također, možete i osobnim dolaskom, prijavnicu direktno ispuniti i u Turističkom uredu. 

Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati. Uz prijavnicu potrebno je dostaviti dokaz o registraciji kućne radinosti, OPG-a. obrta, tvrtke ili udruge.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina, na broju telefona: 022/664-822 ili putem e-maila: info@tz-knin.hr, svakim radnim danom od 07.00h do 15.00h (pauza od 10.30 do 11.00 sati).

 
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes