Demo Image

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS), u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i suorganizatora Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, održat će se u srijedu, 10. travnja, od 10 do 16 sati u Kongresnoj dvorani hotela Olympia u Vodicama.
 
Forum obiteljskog smještaja tradicionalno je najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Panelom će se obuhvatiti niz institucionalnih tema zanimljivih i korisnih iznajmljivačima, poput promjene i novosti u zakonodavstvu. Bit će predstavljene jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača i unapređenje kvalitete smještaja u domaćinstvu. Na dinamičan i interesantan način predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja projektom TZ Šibensko-kninske županije Like home, digitalni marketing te prednosti rada s putničkim agencijama.

Uz primjere dobre prakse, nastojat ćemo pružiti dodatna znanja i vrijednosti te predložiti izletničku ponudu koju možete preporučiti svojim gostima prilikom boravka u našoj županiji, uz neizostavan posjet morskim putem kroz predivan kanal Sv. Ante UNESCO-ovoj zaštićenoj tvrđavi Sv. Nikole. Također, u sklopu Foruma, održat će se i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga te individualni pristup zainteresiranima za kreditne linije, kojima mogu unaprijediti svoje poslovanje.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret privatnih iznajmljivača Šibensko-kninske županije... – dođite i uspješno započnite turističku godinu!

Sudjelovanje je  besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem online prijavnice u nastavku: https://www.hgk.hr/hrvatska-gospodarska-komora/4-regionalni-forum-obiteljskog-smjestaja-sibensko-kninske-zupanije-najava

Program 4. Regionalnog foruma obiteljskog smještaja: https://www.hgk.hr/documents/program-4-fos-a5c9b2b1256369.pdf

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes