Demo Image

PROGRAM - 10 GODINA ZVONIMIROVIH DANA

Povijesni spektakl na kninskoj Tvrđavi 9. i 10. lipnja pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grarabar Kitarović.
Specijalni gosti su Marko Perković Thompson i počasni zapovjednici Vitezova kralja Zvonimira generali Ante Gotovina i Mladen Markač.
Svečano otvorenje Zvonimirovih dana uveličati će i Hrvatski kraljevi koji nam dolaze iz Solina, Nina, Biograda n/m, Tomislavgrada i Šibenika. 

Posjetitelji se imaju priliku upoznati s poviješću, tradicijom i kulturnom baštinom hrvatskog kraljevskog grada Knina uz niz radionica i igraonica koje prate manifestaciju, prikaz života u srednjem vijeku, kao i streličarstvo, kovnica novca, mačevanje, kulinarski dvoboj i srednjovjekovni sajam.

Ove godine program smo upotpunili glazbenim nastupom Mađarskog srednjovjekovnog benda Holloenek Hungarica, kao i Marka Perkovića Thompsona koji će uveličati obilježavanje 10 godina Zvonimirovih dana.

Uz veliki broj sudionika, očekuje Vas iznimno zanimljiv program te Vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedno oživimo povijest.

       KLIKNI NA SLIKU ZA PROGRAM

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes