Demo Image

TRANSDINARA MTB 2016 ULTRA MARATON

TransDinara maraton međunarodna je brdsko-biciklistička trodnevna (etapna, XCP) utrka kojoj je cilj okupiti bicikliste profesionalce i rekreativce iz Hrvatske i regije, te ih na siguran način, uz visoku razinu tehničke organizacije i gostoprimstva, provesti vjerojatno najsurovijim područjem Hrvatske. To je najzahtjevnija etapna MTB utrka u Hrvatskoj, i među najzahtjevnijim u regiji u kojoj osim velikih udaljenosti i visinskih razlika koje natjecatelji moraju savladati svaki od tri dana natjecanja, je i iznimno težak teren, te surova klima koja vlada planinama Dinara i Kamešnica, koja predstavlja izazov svakom individualcu ili timu.

Zauzvrat, te planine pružaju izniman doživljaj prirode i odmak od civilizacije, a složit ćemo se svi da je to nešto čemu svaki brdski biciklist teži, i upravo zbog tih razloga na našem području se održava zadnja etapa spomenutog maratona, koji će se održati u nedjelju 04. rujna, u organizaciji Grada Knina i TZ grada Knina. Predivna kninska Tvrđava je konačni cilj natjecateljima koji će se nakon utrke moći opustiti uz predivan pogled, ručak i svečanu ceremoniju dodjele nagrada od strane organizatora.

TRANSDINARA MTB 2016 ULTRA MARATON Vrijeme održavanja: 02/03/04 Rujan 2016. Vrsta natjecanja: etapni MTB maraton, 3 etape / 3 dana Format utrke: XCP, u skladu sa UCI pravilima za etapne MTB utrke Područje održavanja: planine Kamešnica i Dinara (Hrvatska i Bosna i Hercegovina) Gradovi domaćini: Trilj, Sinj, Vrlika i Knin (Hrvatska) Natjecatelji: INDIVIDUALCI (muški/ženski) ; TIMOVI, dvočlani (muški/ženski/mix) Broj natjecatelja: ograničen na 100, prema propisanim Uvjetima nastupanja i pravilima utrke Organizator: Brdsko-biciklistički klub ZEMLJA-ZRAK, Zagreb, Mošćenička 19, OIB: 47048799339 Strateški partner projekta: Hrvatska gorska služba spašavanja

 

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes